- Velykinis pyragas Colomba su uogomis (juodieji ir raudonieji serbentai, braškės, gervuogės, mėlynės) ir razinomis.
- Italai šiuos pyragus vadina “Colomba Pasquale” – Velykinis balandis, mat pyragai kepami balandžio formos. Jie tokie pat minkšti, purūs ir gardūs, kaip ir Kalėdoms kepami Panettone.
- Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, kiaušiniai, cukrus, sviestas, razinos 10% uogos 10% (juodieji ir raudonieji serbentai, braškės, gervuogės, mėlynės), gliukozės fruktozės sirupas, sacharozė, rugštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, konservantas kalio sorbatas), natūralios mielės (kviečiai), cukrus, migdolai, kiaušinių baltymai, nugriebto pieno milteliai, emulsikliai: riebiųjų rūgščių mono ir digliceridas, sojos lecitinas, druska, kvapiosios medž. kalio sorbatas, sorbo rūgštis. Galimi džiovintų vaisių ir riešutų pėdsakai.
- Supakuotas į šventinį popierių bei perrištas kaspinu.
- 900g