- Nosyje ir skonio prasme iš karto pasitinka nuostabios vyšnių žiedų natos, kurias papildo gaivios kadagio uogų natos ir saldus apelsino pojūtis.
- Kalbant apie skonį jį papildo žibuoklių, kalendrų ir medienos prieskonių užuominos.
- Džino gamybai naudojamos kadagio uogos, Sakurajima komikan (Sakurajima komikan yra mažesnė mandarinų atmaina; sakoma, kad jis net mažiausias pasaulyje!), kalendra ir vyšnių žiedų užpilas.
- Dėl gamybos metodo šie džinai tokie ypatingi. Laikomasi šimtametės distiliavimo tradicijos ir naudojami vietoje užauginti miežiai, į kuriuos dedama juodojo Kōji.
- 40%
- 0,7l
Džinas Ukiyo Japanese Blossom Gin
€ 47.90 su PVM
Japoniškas džinas
Liko tik 1
Šalis | Japonija |
---|---|
Talpa (ltr) | 0,7 |