- Ančių kepenėlės sumaniai derinamos, kad atskleistų autentiškus ir nepamirštamus skonius. Šios ančių kepenėlės tikras gurmanų užkandis.
- Idealiai tinka su saldžiu baltuoju vynu arba su lengvu raudonu vynu ir kartu su vaisių čatniu, kad išryškintų visą aromatą ir skonį.
- Įdėkite dėžutę į šaldytuvą. Išimkite ir atidarykite po 15 minučių prieš pjaustydami plonu peilio ašmenimis pašildytu karštame vandenyje. Patiekite ant šviežios arba skrudintos duonos arba brioche duonos arba gardinkite salotas.
- Sudėtis: Anties kepenėlės, vanduo, druska, pipirai, cukrus.
- 65 g
Ančių kepenėlės Ducs de Gascogne
€ 8.65 su PVM
Natūralios ančių kepenėlės
Liko tik 2
Šalis | Prancūzija |
---|