Pinaq

Ananasas buvo atrastas daugiau nei prieš 500 metų, jis leidosi į didingą kelionę kaip geidžiamas atogrąžų gėris ir egzotiška prabanga. Šiandien jis tapo sėkmės ir dosnumo simbolis.

Pinaq Original – ananasų likeris, pagamintas iš VSOP konjako ir Premium Olandiškos degtinės su tikromis Pasiflorų sultimis. Auksinės spalvos likeris atskleidžia pasiflorų, medaus ir karamelės užuominas. Jaučiamas tropinių vaisių mišinys, bei šildomas efektas prancūziško konjako. Patiekite atšaldytą ant ledo arba įmaišyti į kokteilį.

Pinaq Rose – rožinis likeris, pagamintas iš prancūziško VSOP konjako, aukščiausios kokybės olandų degtinės ir rožinio vyno. Rausvos spalvos likeris atskleidžia egzotiškų vaisių mišinį su saldžių aviečių, braškių ir raudonų obuolių užuominomis. Jaučiamas subtilus uogų mišinys, papildytas rožinio vyno atspalviu, kurį užbaigia prancūziško VSOP konjako švelnumas.

Pinaq Colada – tropinis likeris, pagamintas iš Jamaikos romo, šviežios olandiškos grietinėlės ir aukščiausios kokybės olandiškos degtinės. Baltos spalvos likeris atskleidžia šviežią olandišką grietinėlę su kokosu, vanilės, ananasu ir romo aromatais bei karamelės dvelksmu. Jaučiamas kreminis tikro kokoso ekstrakto mišinys, švelniai sumaišytas su ananasais, Jamaikos romu ir vanile, be dirbtinio poskonio.

Pinaq Blue – gaivus egzotiškų vaisių sulčių likeris, pagamintas iš 5 kartus distiliuotos aukščiausios kokybės degtinės, brandinto prancūziško VSOP konjako ir saldaus šafrano užuominų mišinio. Mėlynos spalvos likeris atskleidžia saldų citrusinių, pasiflorų ir kitų egzotinių vaisių aromatą. Jaučiamas gaiviai švelnus mišinys su gerai subalansuoto konjako šiluma.

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top