Skip to content

Ančių kepenėlės Ducs de Gascogne

 6.99 su PVM

Natūralios ančių kepenėlės

Liko 4

  • Ančių kepenėlės sumaniai derinamos, kad atskleistų autentiškus ir nepamirštamus skonius. Šios ančių kepenėlės tikras gurmanų užkandis.
  •  Idealiai tinka su saldžiu baltuoju vynu arba su lengvu raudonu vynu ir kartu su vaisių čatniu, kad išryškintų visą aromatą ir skonį.
  • Įdėkite dėžutę į šaldytuvą. Išimkite ir atidarykite po 15 minučių prieš pjaustydami plonu peilio ašmenimis pašildytu karštame vandenyje. Patiekite ant šviežios arba skrudintos duonos arba brioche duonos arba gardinkite salotas.
  • Sudėtis: Anties kepenėlės, vanduo, druska, pipirai, cukrus.
  • 65 g
Šalis

Prancūzija