Karvės pieno prancūziški sūriai

Petit Brillat Savarin – tai vienas mylimiausių Prancūzijos sūrių. Jis gaminamas iš nenugriebto pieno. Itin minkštas, kreminės tekstūros sūris apgaubtas šviesia valgoma plėvele. Kadangi Brillat-Savarin klasifikuojamas kaip trigubas grietinėlės sūris (tripple cream), jo riebumas yra ne mažesnis kaip 75%, o tai suteikia turtingą ir saldų pieno kremo skonį bei tekstūrą. Smagiems pusryčiams paragaukite ant tirštos vaisių duonos užteptos Brillat-Savarin, patiekiamos su braškėmis ir šampanu.

Cremeux de Bourgogne Truffle – tai skanus sūris, kuris užims didžiulę vietą ant sūrio lentos, patiekiamas kartu su traškiu batonu ir trupučiu džiovintų ar šviežių vaisių. Šio sūrio prabangos lygis atitinka bet kokį puikų šampaną ar sodrios raudonos spalvos Cabernet Sauvignon. Cremeux de Bourgogne Truffle yra kreminis sūris, lydimas subtilaus juodųjų triumų kvapo.

Cremeux de Bourgogne m. Bleu d`Auvergne. Pasterizuotas karvės pieno sūris iš Burgundijos. Kreminis švelnus sūris su tauriuoju mėlynuoju pelėsiu. Lygios ir minkštos tekstūros sūris ištirps burnoje.

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top