- Velykinis pyragas Battistero Colomba su apelsinų gabaliukais bei migdolais.
- Italai šiuos pyragus vadina “Colomba Pasquale” – Velykinis balandis, mat pyragai kepami balandžio formos. Jie tokie pat minkšti, purūs ir gardūs, kaip ir Kalėdoms kepami Panettone.
- Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, cukruotos apelsinų žievelės 15% (apelsinų žievelės, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus), cukraus ledinukai 10(cukrus, ryžių miltai, saulėgrąžų aliejus, kiaušinių baltymų milteliai, kvapiosios medžiagos), sviestas, cukraus pudra 6%, natūralios mielės (kvietiniai miltai, vanduo), šviežių kiaušinių tryniai, migdolai 2%, emulsikliai: digliceridai ir mono riebalų rūgštys, druska, nugriebto pieno milteliai, kvapiosios medžiagos. Produkto sudėtyje gali pasitaikyti riešutų ir sojos. Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
- Supakuotas į šventinį popierių bei perrištas kaspinu.
- 1 kg