- Pirmoji limituotos serijos dalis, kurios receptą pakišo pats Perkūnas.
- Dievo rykštei trenkus į šalimais esančią šaką, ši nuvirto, o klevų žiedai, kurie metuose žydi vos kelias dienas, tapo ranka pasiekiami.
- Ilgai negalvojęs bravoras pradėjo improvizuoti ir išgrynino receptą su 4 lietuviškais ingredientais, itin retai naudojamais maisto produktuose. Tačiau dažnai sutinkamais senuosiuose apotekos receptuose.
- Po daugiau kaip 200 dienų praleistų brandinimo talpose, klevų žiedai, pelkinė vingiorykštė, stumbražolė ir šaltalankių lapai, skonyje atskleidžia džiovintų laukinių uogų salstelėjimą, cinamono ir vanilės natas.
- Poskonis – sausas, primenantis gaivią pajūrio pušynų ir kopų paklotę.
- Visi ingredientai sužoliauti aplinkiniuose laukuose ir miškuose, tad kiek prižoliavo, tiek ir yra – labai limituotai.
- 35%
- 0,5 l