- Kilmės šalis: Meksika
- Tekilos „Olmeca” gamybos būdas unikalus. Agavos šiai tekilai gaminti auginamos ne 6 (kaip įprasta), o 7 ar 8 metus, jų paruošimas trunka ne vieną, o tris dienas. Saldžių putojančių agavų sulčių fermentacija taip pat vyksta 3 dienas, po to jos du kartus distiliuojamos. Toks gamybos būdas tekilai „Olmeca” suteikia sodrų aromatą, išskirtinį ypač švelnų skonį ir subtilų ilgai išliekantį poskonį.
- Tekila „Olmeca Blanco“ gaminama iš mėlynųjų agavų ir du kartus distiliuojama. Nebrandinama. Kvepia šviežia augalija, žaliomis paprikomis ir švelniai dvelkia citrusiniais vaisiais. Skonis saldokas, juntamas švelnus medaus prieskonis.
- Tekilai „Olmeca Reposado“ būdingas saldokas skonis ir vaisių kvapas. Taip pat justi citrinos, medus bei ąžuolo mediena. „Olmeca Reposado“ – tai nepriekaištingas siekio suderinti baltosios tekilos grynumą ir ąžuolinėse statinėse brandinto spirito saldumą rezultatas.
- Alc. 40%
- 500 ml – 700 ml
OLMECA 38%
€ 10.99 – € 14.99 su PVM
Tekila
Šalis | Meksika |
---|---|
Talpa (ltr) | 0,5, 0,7 |
Brandinimas | Blanco (nebrandinta), Reposado (brandinta) |